Saturday, October 8, 2011

UNTUNG LAAA~

Assalamualaikum...

Wassup! Hahhahha...
Macam hyper-active jew kali neyh...
Aku nak cerita neyh pasal aku belajar petik gitar...


Mula2 aku tengok rumates aku maen natang tuh cam best giler.. diowang pown cam expert jew an...
Aku neyh dah ar lame giler dah dok pendam nak men gitar neyh...
Pakchekk Syafiq adew tingga gitar dye kat aku...
So aku pown blajar lew...
"Bapak ah! Sakit giler seyh jari jemari aku yang lembut lagi gebu neyh!!"

Aku baru belajar satu kod tapi jari sakit dah macam maen berjuta lagu dah... Hahhahahhhaa....
Tapi tak pew aku akan gigih berusaha... Bak kata oramg2 tua, Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian... Aceeeewwwaaaaaaahhhhhhhhhhhh!
Berpepatah pulak aku kan? Bese lah, dulu nak jadi guru BM tapi dah terbantut okeyh!

Yang paling aku teruja dengan rumate aku sorang neyh, dye siap cari cord gitar lagu CINTA MUKA BUKU ageyh untuk aku sebab dye cakap aku suka lagu tuh.. Hhohohoho...
Thanks to Olga aka Agnes Monica... wiiiweeeettt!
Si Fatin pulak suggest lagu2 yang paling senang untuk aku mula maen... Cayalah korang!
Aku adew dua orang mentor gitar seyh!!!

Kome sume neyh doa lah yerk supaya aku neyh cpt belajar gitar neyh... Nanti aku lak ganti Najwa Latiff neyh... Maybe aku boleyh wat lagu CINTA GOOGLE lak kan....
hahhahhahha!

Okeyh guys!


Papai!

2 comments:

fatinN NabELLa.. said...

sambungan cerita ni...
....lepas tu,aku mula mengajar kawan baik aku,Nabella Anuar memtik gitar...hehe!

Lienanorris said...

oryte bebeh.. okos lew aku akan ajar kamu sbb aku nak kamu rasa skali camne sakitnya jari jemari aku yang halus neyh.. hahahhha